Bekijk het eens van de zondige kant

Jonge Deventer muzikanten, kleinkunstenaars, dichters en schrijvers biechten hun zonden, misstappen en foutjes op. Om het jaar 2017 met een goed gevoel af te sluiten en 2018 met een schone lei te beginnen.

Of is het allemaal niet zo onschuldig en komen ze bij elkaar om inspiratie op te doen voor een nog veel avontuurlijker, brutaler en prikkelender nieuw jaar...

Kom zelf ook biechten, bekennen én ideeën opdoen!

vers en vuig 2

Met optredens van onder andere:

  • Wibo Kosters - Stadsdichter van Deventer

Wibo Kosters begon ooit als liedjesschrijver, maar ontdekte daarnaast de poëzie. Tegenwoordig is hij stadsdichter van Deventer en lid van Krautrock-formatie de Rocking Waldo's en poëziecollectieven Brommerdief en de Piggelmetten.

  • Vera Bon - Singer songwriter

Puur, persoonlijk en poëtisch. Vera Bon durft te wankelen op het podium. Via zachtzinnige melodieën maar krachtige teksten ga je mee in haar zoektocht naar hoe je leven moet. Ze neemt je mee in een wereld die kleur krijgt door de muzikale begeleiding van haar band. 

  • Robin Bleeker - Kleinkunstenaar

Vanachter de piano, waar hij als een vis op het droge is, zingt hij op navolgbare wijze zijn ietwat vergezochte bruggetjes aaneen. Robin weigert zich te laten inspireren door alledaagse dingen om hem heen, en op vlijmscherpe observaties zult u hem niet licht betrappen. Zijn repertoire is intelligent, uitgebalanceerd noch spitsvondig, en wie verwacht op het verkeerde been gezet te worden, komt bij deze zonderlinge entertainer bedrogen uit. Van een theaterpersoonlijkheid is nauwelijks sprake en enig sarcasme is hem evengoed wezensvreemd.

  • Sam van Middendorp - Schrijfster

Sam van Middendorp groeide op in Deventer, in een huis waarin slechts elf boeken woonden: een exemplaar van Nabokovs Lolita (daar verbaast ze zich nog steeds over) en een tiendelige serie over de anatomie van BMW’s. Zolang ze zich kan herinneren waren boeken en schriftjes om in te schrijven haar grootste liefde. Dat resulteerde onder andere in de studie Nederlands te Nijmegen, regelmatig voorleeswerk en publicaties in diverse uitgaven.

  • Lisa & Bob

Lisa Marijn (LUNE, ambient/dreampop) en Bob Guldemond (Mr. Goose & the Swinehouse, avantgarde pop/psychedelic) kruisen voor de gelegenheid hun paden om openhartig te zijn. Ze gaan graven in hun geheimen. Hebben ze die voor elkaar? Ze gaan openhartig – via muziek – vertellen welke zonde(n) ze hebben begaan het afgelopen jaar. Of zijn het er misschien meerdere? Over hoe groot ze zijn laten ze iedereen nog even in het duister.

Presentatie door:

  • Twan Sallaerts 

Datum en tijd

ZATERDAG 30 DECEMBER
20.30 uur

Toegang

Ticket 10,- euro 

Locatie

Theater Bouwkunde 

Op de kaart

Info en kaartverkoop