27 t/m 30 december 2016
festival in Deventer om het jaar af te sluiten

Het jaar 2016 wordt in Deventer afgesloten met het Eindeloos Festival. Theater, muziek, films, exposities en literatuur: van dinsdag 27 t/m vrijdag 30 december staan er ruim 50 culturele activiteiten op het programma waarmee Deventer een eind breit aan 2016!

Het Eindeloos Festival vindt plaats in de Deventer Schouwburg, Theater Bouwkunde, Filmhuis De Keizer, het Burgerweeshuis, Bergkerk, De Hip, het Theaterschip, Kunstenlab en de cafés in de binnenstad. De afgelopen jaren stond het programma in het teken van humor met als titel ‘Humorfestival’. Dit jaar wordt het humorthema losgelaten zodat er nóg meer ruimte is voor nieuwe activiteiten. 

Locatie

Diverse locaties in de Deventer binnenstad en het Havenkwartier.

Datum

Dinsdag 27 december t/m vrijdag 30 december 2016.

Toegang

De meeste activiteiten zijn gratis toegankelijk, voor een aantal voorstellingen zijn tickets nodig, zie ook in het programma

Programma

Op 21 december verschijnt bij de Deventer Post een speciale festivalkrant met het volledige programma. Deze wordt huis-aan-huis verspreid. De festivalkrant is verder te verkrijgen bij de VVV Deventer, deelnemende podiuminstellingen en cafés.  

Organisatie

Het Eindeloos Festival Deventer wordt georganiseerd door het Evenementenbureau van de VVV Deventer, de Deventer Schouwburg, Theater Bouwkunde, Filmhuis de Keizer, het Burgerweeshuis, het Theaterschip, Kunstenlab, De Hip en de deelnemende cafés en gezelschappen.

Publieksinformatie

VVV Deventer
Brink 89 (Penninckshuis)
tel. 0570 710 120
www.deventer.info